Prins Bernhard, prinses Laurentien en gravin Eloise Beeld © ANP

Deze Nederlandse royals schnabbelen er lustig op los

2 oktober 2022 14:45

Dit weekend gaat de nieuwe film sinterklaasfilm 'Gespuis in de Speelgoedkluis' in premiere. Lekker boeiend, zal je denken. Maar er speelt een echte royal in de film - nee, dan bedoelen we niet Martien Meiland (61) - maar niemand minder dan prinses Laurentien (56). Zij is niet de enige royal die erop los schnabbelt.

Haar dochter Eloise kan er namelijk ook wat van. Sinds zij Instagram-famous is, krijgt ze natuurlijk heel wat sponsordeals aangeboden. Van een elektrische fiets tot een nieuw ijsje - dat zo ongeveer gelijk staat aan een pakje boter -, Eloise vult haar designertasje met de zuurverdiende centen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gravin Eloise doet mee aan nieuwe KWF-show Voor het Leven

Graaf Claus-Casimir is ook een ondernemend typetje. Hij heeft namelijk een webshop vol met sneakers. Ook verkoopt hij daar truien en accessoires. En dan is het verdomd handig dat je een influencer als zus hebt die jouw site gretig deelt op haar socials. Hopelijk communiceert hij daar beter mee dan met zijn klanten, want dat ging in ieder geval in het begin nog niet zo soepel. Zo werden bestellingen geannuleerd zonder enige vorm van communicatie.

Prins Floris heeft er ook een ludieke hobby naast gevonden. Hij is namelijk dj. Tijdens Koningsdag stond de royal nog te draaien op Kingsland in Amsterdam. In de video hieronder zie je zijn muzikale talent. 

Prins Floris van koninklijke hoogheid naar heuse DJ op Kingsland

01:38

Prins Bernhard weet zijn portefeuille goed te vullen. En gek genoeg niet met een kekke brillencampagne. Nee, de prins wordt niet voor niks pandjesprins genoemd. Naar verluidt verhuurt de excentrieke royal - samen met zijn partners - ruim 100 panden. Maar dat is niet alles. Prins Bernhard is ook nog eens eigenaar van Circuit Zandvoort, waar nu al twee jaar op rij een Formule 1-race is gehouden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Bernhard steekt handen uit de mouwen en prikt afval na Grand Prix

Prinses Margarita, het nichtje van prinses Beatrix, heeft een eigen sieradenlijn. Ze maakt niet alleen sieraden, maar ook 'interieurobjecten en fusion pieces', wat dat ook maar mag betekenen. De natuur is haar inspiratiebron. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!