Charles en Camilla Beeld © ANP

Koning Charles maakt grapje over eerdere uitbarsting om pen

4 oktober 2022 16:10

Dat koning Charles (73) en pennen niet bepaald goede vrienden zijn, is je vast niet ontgaan. Tijdens een eerdere ondertekeningsceremonie zorgt een lekkende pen voor een heuse woedeaanval, wat weer resulteert in een viral filmpje. Gelukkig kan Charles er zelf om lachen: tijdens een bezoekje aan Schotland kan hij het niet laten om een grapje over dat voorval te maken.

Als Charles een maand geleden een belangrijk document moet ondertekenen, schrijft hij per ongeluk de verkeerde datum op. Hij probeert zijn fout te corrigeren, maar dan begint zijn pen te lekken en zijn de rapen gaar. "Oh god, ik háát deze pen", roept Charles geïrriteerd uit. "Ik kan dit verdomde ding niet verdragen, elke keer is het hetzelfde verhaal!" De beelden van de 'woedeuitbarsting' van Charles gaan al snel viral en zorgen voor de nodige hilariteit, maar ook opgetrokken wenkbrauwen. Mensen vinden dat hij zich als koning niet meer zo kan laten gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koning Charles charmeert Britten met nieuwe portretfoto

Koning Charles opnieuw chagrijnig: 'Iedere keer hetzelfde gezeik'

00:39

Charles zelf neemt het allemaal niet zo zwaar op en kan er zelfs om lachen. Als hij maandag een gastenboek moet ondertekenen maakt hij een grapje over de uitbarsting. Terwijl hij een pen aan zijn vrouw Camilla overhandigt, waarschuwt hij haar. "Deze dingen zijn zo temperamentvol."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koning Charles meteen aan het werk: plant staatsbezoek aan Frankrijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!