Annemarie de Kunder Beeld © Instagram @annemariedekunder

Annemarie de Kunder schrijft eerste royaltyboek: 'Prachtige kans'

11 oktober 2022 11:25

Royaltywatcher Annemarie de Kunder (32) gaat haar eerste royaltyboek schrijven. De RTL Boulevard-deskundige gaat een aantal jaar werken aan haar boek.

"Sommigen willen het boek zelfs al pre-orderen"

"Ik werd benaderd door Uitgeverij Podium om een boek te schrijven. De uitgever volgde me al een tijdje online en wilde met me om de tafel zitten wat er allemaal mogelijk is. Uiteindelijk hebben we een mooi onderwerp uitgekozen waarvan wij denken dat mensen het echt willen weten", vertelt Annemarie aan ons. We moeten nog wel even wachten op het boek. "Het is een langetermijnproject van vijf jaar, dus over vijf jaar komt het boek pas uit." Waarover Annemarie gaat schrijven, blijft nog even geheim. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie spotte koningin Máxima tijdens het zwemmen op vakantie in Griekenland

"Ik vind het een prachtige kans om een boek te schrijven. Het is weer heel anders dan televisie maken, maar daarom juist leuk. Het is een mooie kans om mezelf te verbreden." De berichten stromen binnen bij de royaltywatcher. "De reacties zijn echt heel leuk, iedereen is natuurlijk benieuwd naar het onderwerp van het boek. Sommigen willen het zelfs al pre-orderen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie laat je alle hoeken van het werkpaleis van de koning zien

Gisteren werd bekend dat de koning zijn verjaardag volgend jaar in Rotterdam viert. Annemarie vertelt in de video hieronder over de symbolische keuze voor die stad. 

Annemarie legt symbolische keuze voor Rotterdam uit: 'Zó cheesy'

03:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!