Beeld © ANP

Prins Harry: 'Sommige familieleden in bed beland met de duivel'

8 januari 2023 23:27

Prins Harry (38) heeft in zijn interview met 'ITV', dat in Nederland exclusief te zien is bij Videoland, opvallende uitspraken gedaan. Zo vindt hij dat sommige leden van het Britse koninklijk huis die banden aanhaalden met de roddelpers 'in bed zijn beland met de duivel'. De familieleden deden dit volgens hem 'om hun imago te herstellen'.

"Niets van wat ik in dit boek of anderszins heb gedaan, is ooit met de bedoeling geweest om hen te kwetsen"

Dit 'moeten' of 'willen' doen is volgens de Britse prins 'een keuze'. Maar op het moment dat het ten koste gaat van hemzelf of andere leden van de Britse koninklijke familie 'trek ik de grens', aldus prins Harry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry doet boekje open over ontmaagding door 'oudere dame'

In het interview met ITV besprak de prins zijn autobiografie Spare. Gelekte publicaties van het boek, waarin ook de gang van zaken in de familie uitgebreid ter sprake komt, zorgden de afgelopen dagen voor veel rumoer. De autobiografie komt dinsdag officieel uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry had na dood van Diana contact met haar

Harry laat in het interview weten 'geen enkele intentie' te hebben om zijn familie pijn te doen. "Ik hou van mijn vader, ik hou van mijn broer. Ik hou van mijn familie. Niets van wat ik in dit boek of anderszins heb gedaan, is ooit met de bedoeling geweest om hen te kwetsen."

Britse journalisten zijn helemaal klaar met prins Harry: ‘Buik vol van’

07:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!