Beeld © Getty Images

Hertogin Kate trekt oude jurk uit de kast voor BAFTA's

20 februari 2023 10:49

Voor hertogin Kate (41) en prins William (40) is hun bezoek aan de BAFTA Film Awards afgelopen weekend extra bijzonder. Ze maken hun rode loper-debuut als prins en prinses van Wales én laten hun gezicht voor het eerst sinds een paar jaar weer zien bij een awardshow. In plaats van helemaal uit te pakken, kiest Kate voor een verrassend betaalbare optie.

Kate draagt een jurk die ze eerder al naar de BAFTA’s heeft gedragen. De jurk, van de overleden ontwerper Alexander McQueen, is voor deze gelegenheid aangepast. De bloemen op haar schouder zijn vervangen door een grote strik. Ze maakt de jurk af met lange zwarte handschoenen en als klap op de budget-vuurpijl oorbellen van de Spaanse modeketen ZARA. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opmerking over hormonen oorzaak van ruzie Meghan en Kate

Het is inmiddels traditie dat Kate bij de BAFTA's Brits design draagt. Tijdens haar laatste bezoek aan de awardshow, in 2020, schittert ze ook al een 'gerecyclede' jurk van Alexander McQueen. Die jurk hangt al sinds 2012 in de kast van Kate en draagt ze destijds tijdens een staatsbezoek aan Maleisië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry: 'Kate geprezen en Meghan afgerekend om dezelfde dingen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!