Adele, Ed Sheeran en koning Charles Beeld © ANP

'Adele en Ed Sheeran slaan verzoek van Charles voor kroningsshow af'

20 februari 2023 14:15

Adele (34) en Ed Sheeran (32) hebben allebei een uitnodiging afgeslagen om op te komen treden rondom de kroning van koning Charles (74) op 7 mei. De twee artiesten zouden op verzoek van koning Charles (74) zelf gevraagd zijn om mee te doen aan het kroningsconcert, zo schrijft het tijdschrift 'OK!'. De kroning van Charles heeft plaats op 6 mei.

"Ze hebben die twee benaderd, maar kregen de reactie dat ze niet beschikbaar waren"

"Er is een team op gezet om de talenten aan boord te krijgen", zegt een anonieme bron tegen het tijdschrift. "Ze hebben die twee benaderd, maar kregen de reactie dat ze niet beschikbaar waren, wat een enorme teleurstelling was."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koning Charles staat open voor terugkeer Harry: 'Zou leuk zijn'

Adele zou niet aanwezig kunnen zijn vanwege haar planning, al is er geen officiële reden gegeven voor haar besluit. Ed heeft de dag voor het concert een show in Texas en heeft laten weten dat het daardoor ingewikkeld wordt om bij de kroning te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koning Charles annuleert vaste skitrip, wil geen risico lopen

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, zouden Lionel Richie en de Spice Girls wel meedoen aan het kroningsconcert. Ook gaan er geruchten rond dat Grammy-winnaar Harry Styles het podium zal betreden.

Van gouden koets tot groot concert: zo gaat de kroning van koning Charles eruitzien

01:21