Prins Albert en prinses Charlene Beeld © ANP

Paleis van Monaco ontkent scheidingsgeruchten prins Albert en Charlene

23 maart 2023 17:29

Geruchten, speculaties en roddels over het huwelijk van prins Albert (65) en prinses Charlene (45) van Monaco reiken tot ver buiten de paleismuren. Volgens het Franse tijdschrift 'Royauté' is de kogel dan nu toch écht door de kerk en hebben de royals een scheiding aangevraagd. Volgens de persdienst van het paleis zijn de geruchten echter 'totaal ongegrond'.

"Totaal ongegrond"

Het paleis benadrukt in een statement dat het 'formeel de kwaadaardige geruchten ontkent die door het Franse tijdschrift Royauté zijn verspreid'.

Op 1 juli 2011 stappen Albert en Charlene in het huwelijksbootje in het zonnige Monaco en in 2014 wordt hun geluk bekroond met twee prachtige kinderen, de tweeling Gabriella en Jacques. Al jaren zijn geruchten over hun huwelijke vaste prik en in juli van 2021 laaien deze nogmaals op als het koninklijk paar hun tiende trouwdag niet als gezin viert. Op dat moment zit Charlene namelijk in Zuid-Afrika, waar ze vanwege een ernstige ontsteking in haar keel, neus en oren tijdens de coronapandemie noodgedwongen moet verblijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene voelt zich beter dan ooit: 'Familie-eenheid is belangrijk'

En wordt echter in de wandelgangen gefluisterd dat niet haar gezondheid, maar huwelijksproblemen destijds de reden zijn van haar afwezigheid. Dit tot grote irritatie van de prinses zelf, die blij is met hoe haar man met de roddels is omgegaan. "Wij hebben net als iedereen emoties en kwetsbaarheden, maar door de vele media-aandacht voor onze familie wordt elke vorm van zwakte breed uitgemeten", vertelt ze eerder hierover aan de Franse krant Nice Matin.

Prins Albert wéér zonder Charlene: 'Ze kampt met een depressie'

00:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweeling Albert en Charlene van Monaco geeft zichzelf knipbeurt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!