Meghan Markle Beeld © ANP

Meghan wint prijs voor haar podcast Archetypes: 'Prestigieuze eer'

31 maart 2023 10:49

Meghan (41), de hertogin van Sussex, is geëerd met een Gracie Award, de jaarlijkse prijzen van de Alliance for Women in Media Foundation. De vrouw van prins Harry (38) kreeg de onderscheiding voor haar podcast 'Archetypes'.

"Dit is een gedeeld succes voor mij en het team achter 'Archetypes' en de inspirerende gasten die mij elke week vergezelden"

Meghan liet weten blij te zijn met de prijs. 'Dank aan de Alliance for Women in Media Foundation voor deze prestigieuze eer', schreef de hertogin van Sussex in een verklaring op de website van Archewell, de organisatie van Meghan en Harry. 'Dit is een gedeeld succes voor mij en het team achter Archetypes - van wie de meesten vrouw zijn - en de inspirerende gasten die mij elke week vergezelden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle gaat dieper in op relatie met prins Harry in nieuwe documentaire

In de podcast Archetypes praatte de hertogin wekelijks met een andere gast over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben. Zo schoven onder anderen tennisster Serena Williams, Paris Hilton en Mariah Carey aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paleis maakt het officieel: kinderen Harry en Meghan 'prins' en 'prinses'

Ook andere sterren als Christina Applegate, Ava DuVernay en Amanda Seyfried behoren tot de winnaars van een Gracie Award. De winnaars van de 48e editie van de jaarlijkse prijzen worden op 23 mei geëerd met een gala in Los Angeles.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!