Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

Krijgen Meghan en Harry bloemen van Charles voor hun vijfjarig huwelijksjubileum?

19 mei 2023 10:46

Prins Harry (38) en Meghan (41) zijn vrijdag vijf jaar getrouwd. In de afgelopen jaren heeft het stel behoorlijk vaak de tongen losgemaakt en krantenkoppen gehaald. Naast vrienden hebben de twee ook aardig wat vijanden gemaakt. Ook hun relatie met het Britse koningshuis is niet bepaald fantastisch. Kunnen ze alsnog een bloemetje verwachten voor hun huwelijksjubileum van bijvoorbeeld koning Charles (74)? Royaltydeskundige Annemarie de Kunder (32) denkt het te weten.

"Van William en Kate sowieso niet"

In De BLVD Podcast vertelt Annemarie hoe het zit met het jubileum van Meghan en Harry. Presentatrice Bridget Maasland wil er namelijk alles over weten: "Denk je dat ze een bosje bloemen krijgen van pa, stiefma?" Annemarie denkt dat het stel er niet zo veel van moet verwachten. "Nee, van William en Kate sowieso niet", zegt ze stellig. "Ik denk ook geen appje. Kan ik me niet voorstellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotopersbureau reageert: 'Harry en Meghan waren niet in gevaar'

De BLVD Podcast #28: de rave van prinses Ariane en de comeback van gecancelde BN’ers

40:25

Hoewel Harry van zijn broer geen felicitatie kan verwachten, is er nog wel hoop dat Charles eraan denkt. "Van Charles en Camilla wel. Of in ieder geval Charles, want hij is altijd goedwillend en nog steeds bereid. Dus ik denk dat hij nog wel iets laat weten." Zelf hoeft de koning er echter niet veel voor te doen. "Het staat wel in de agenda denk ik en dan wordt het voor hem gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle sluit nieuwe deal in Hollywood

Als we de berichtgevingen van OK! Magazine en Marie Claire moeten geloven, lijkt het onwaarschijnlijk dat Harry's stiefmoeder Camilla van zich zal laten horen. Volgens bronnen dicht bij de koninklijke familie is Camilla namelijk boos op koning Charles en dat zou alles te maken hebben met Harry. Zij is niet blij dat de koning zijn zoon had uitgenodigd voor zijn kroning. Volgens Camilla heeft zijn aanwezigheid alleen maar afbreuk gedaan aan het belang en de plechtigheid van de gebeurtenis. Charles zou ondertussen helemaal klaar zijn met het gezeur van Camilla.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!