Meghan Markle Beeld © ANP

Meghan slaat awardshow over na 'meedogenloze achtervolging'

24 mei 2023 14:05

Meghan (41), de hertogin van Sussex, is dinsdagavond geëerd met een Gracie Award voor haar podcast Archetypes. Maar de winnares was zelf niet aanwezig bij de uitreiking in Los Angeles.

Eind maart werd al bekend dat de vrouw van prins Harry in de prijzen was gevallen bij de jaarlijkse uitreiking van de Alliance for Women in Media Foundation. Zij kreeg de prijs voor haar podcast Archetypes waarin ze afgelopen jaar wekelijks met een andere bekende gast sprak over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben. Bij het evenement in Beverly Hills werden dinsdagavond ook andere beroemdheden geëerd, onder wie Amanda Seyfried, Christina Applegate en Drew Barrymore.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Harry en Meghan eisen foto's van 'bijna catastrofale achtervolging' New York

Vooraf werd in diverse media veel gespeculeerd of Meghan van de partij zou zijn nadat zij en haar man prins Harry hadden gezegd dat zij na afloop van een prijsuitreiking in New York lang zijn achtervolgd door paparazzi. Volgens de woordvoerder van prins Harry duurde de 'meedogenloze achtervolging' meer dan twee uur. De taxichauffeur die het echtpaar rondreed zei later dat het wel meeviel hoe gevaarlijk de rit was.

Ondanks alles hebben Meghan en Harry een behoorlijke deuk in hun populariteit opgelopen. Royaltykenner Jeroen Snel geeft tekst en uitleg in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Krijgen Meghan en Harry bloemen van Charles voor hun vijfjarig huwelijksjubileum?

Deuk in populariteit Harry en Meghan: 'Had zo’n mooi sprookje kunnen worden'

06:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!