Eloise van Oranje Beeld © ANP

Eloise van Oranje kan het niet laten om te reageren op haters

18 september 2023 18:00

Al vanaf haar geboorte staat Eloise van Oranje (21) als lid van de koninklijke familie in de schijnwerper. Haar bekendheid neemt pas echt een vlucht als ze als een Instagram-account begint en een gravinfluencer wordt. Met die groeiende bekendheid neemt ook het aantal haatreacties toe. In gesprek met 'LINDA.' geeft ze toe dat ze soms ook weleens wat terugstuurt.

"Als iemand iets zei over mijn familie, kon ik echt woest worden"

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien vertelt dat ze nare reacties nu beter van zich af kan laten glijden dan voorheen. "Vroeger vond ik het lastig, trok ik me dingen persoonlijk aan. Als iemand iets zei over mijn familie, kon ik echt woest worden." Tegenwoordig kan ze er beter mee omgaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje belaagd door Duitse paparazzi in Berlijn

Toch kan ze het niet laten om te reageren op sommige haters. "Met een klein sarcastisch randje." Volgens Eloise is de reactie daarna altijd: "O sorry, nee, ik bedoelde het helemaal niet zo." 

Eloise is van mening dat de nare reacties één van de vervelendste dingen van bekend zijn is, maar ook onbekende mensen krijgen ermee te maken. "Zeker op TikTok zie ik verschrikkelijke dingen voorbijkomen. (...) Mensen zijn zo makkelijk in het leveren van commentaar. Ze vergeten dat dat soort reacties echt binnen kunnen komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gravin Eloise laat zich door Leco van Zadelhoff klaarstomen voor Lowlands

Het hele interview met Eloise lees je in de nieuwe LINDA..