Tickets Duncan als warme broodjes over de toonbank

19 mei 2019 14:49

Duncan Laurence staat dit najaar voor vrijwel uitverkochte zalen tijdens zijn clubtournee door Nederland. Tien van de elf concerten die hij in oktober en november geeft zijn uitverkocht. Alleen voor de show in Rotterdam zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

"Nog voordat bekend werd dat hij gewonnen had, was het concert uitverkocht"

De kaarten gingen zaterdagochtend in de verkoop. De meeste concertkaarten vlogen zaterdagavond over de digitale toonbank, terwijl Duncan zich in Tel Aviv naar de songfestivaloverwinning zong. "Toen hij het podium op ging, ging het rap", stelt een woordvoerder van Patronaat in Haarlem, waar Duncan op zaterdag twee november staat. "Nog voordat bekend werd dat hij gewonnen had, was het concert uitverkocht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Duncan Laurence 'misselijk' tijdens puntentelling

Iets soortgelijks gebeurde in Hengelo. "Nog vóór het optreden van Duncan hadden we al de helft van de kaarten verkocht. De rest van de tickets verkochten we direct na heb bekendmaken van de overwinning van Duncan", zegt Johan de Jong, directeur van poppodium Metropool dat de songfestivalwinnaar op vrijdag acht november ontvangt. "Prachtig om te zien. We hebben nog nooit zoveel tickets verkocht 's nachts."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence terug in Nederland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!