Beeld © Anton Corbijn

Je zag Jeangu Macrooy nog nooit zoals op zijn persfoto's

28 februari 2020 12:41

Jeangu Macrooy (26) kan zich bij een lijstje met grote namen voegen. Niemand minder dan topfotograaf Anton Corbijn (64) maakte de officiële persfoto's van Nederlands' troef voor het Eurovisiesongfestival. De organisatie deelde vrijdag de zeven kiekjes van de fotograaf, die eerder grootheden als David Bowie, Bob Dylan, Joy Division en U2 voor de lens had.

"Ik ben heel erg vereerd om alle prachtige foto's te delen die zijn gemaakt door de enige echte Anton Corbijn"

De zanger plaatste de kiekjes zelf ook op Instagram. "Ik ben heel erg vereerd om alle prachtige foto's te delen die zijn gemaakt door de enige echte Anton Corbijn", schrijft Jeangu. Anton legde de zanger op verschillende plekken en vanaf verschillende hoeken vast in zwart-wit en in kleur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk! Jeangu Macrooy onthult op 4 maart zijn nummer

Ook mede-organisator AVROTROS is vereerd dat de fotograaf heeft meegewerkt. "Zowel met de deelname van Jeangu, als de foto’s van Corbijn, laten we het beste zien van dat wat Nederland artistiek gezien te bieden heeft."

Nu Jeangu officieel in beeld is gepresenteerd, rest nog het nummer waarmee hij de titel van Duncan Laurence in mei gaat verdedigen in Rotterdam. Dat wordt woensdag eindelijk duidelijk. Een dag later zingt hij het voor het eerst live in De Wereld Draait Door.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jeangu Macrooy legt uit hoe je zijn naam nou goed uitspreekt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!