Lady Gaga Beeld © Getty Images

Lady Gaga in voetsporen Madonna als pauze-act songfestival?

24 april 2021 19:03

Sietse Bakker (36) heeft op Twitter gereageerd op de geruchten dat Lady Gaga een optreden zou verzorgen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. De uitvoerend producent ontkent dat de superster op 22 mei naar Rotterdam Ahoy komt voor een pauze-act.

"Ik weet dat het niet waar is en dat Europa 22 mei een fantastische finaleshow te zien krijgt"

Op social media zijn fans door het dolle heen. Zij weten het zeker: Lady Gaga komt naar Nederland. Dat maken ze op uit zoekresultaten van Google. Bij de woorden 'Lady Gaga' en 'Events' verschijnt namelijk als resultaat '22 mei, 21.01 uur en Rotterdam Ahoy'.

'Not that we know of', tweette Sietse als reactie op de gruchten. Ook de NPO ontkent de komst van de zangeres. "Ik weet dat het niet waar is en dat Europa 22 mei een fantastische finaleshow te zien krijgt", laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruth Jacott over deelname songfestival: 'Vrede was niet mijn keuze'

Mochten de fans alsnog gelijk hebben en Lady Gaga komt inderdaad naar Nederland, dan voegt ze zich bij Afrojack, Glennis Grace, Wulf en een jong klassiek orkest. Zij verzorgen gezamenlijk het optreden in de pauze tijdens de finale van het festival. Dat doen ze als onderdeel van de speciaal voor de gelegenheid gemaakte act Music Binds Us.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Over deze songfestivaloutfits hebben we het na al die jaren nog steeds

Voor het geannuleerde songfestival van vorig jaar werden Afrojack en Glennis Grace ook al aangekondigd als de pauze-acts van de songfestivalfinale. In 2019 in Tel Aviv verzorgde Madonna een optreden in de pauze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan en Edsilia willen nog paar kilo's kwijt voor het songfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!