Chantal Janzen Beeld © ANP

Zó zien de presentatoren eruit tijdens finale songfestival

21 mei 2021 13:48

Deze zaterdag is alweer de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam Ahoy. De presentatoren Edsilia Rombley (43), Chantal Janzen (42), Jan Smit (36) en Nikkie de Jager (27) stralen al de hele week op het immense podium. En nu zijn ook de looks voor de grote finale bekendgemaakt.

"Oké, het is tijd voor het toetje"

Hieronder is een foto te zien die is gemaakt tijdens de dress-rehearsal van de grote finale op vrijdagmiddag. Ook deelt Chantal al een foto in haar jurk op social media. 'Oké, het is tijd voor het toetje', schrijft ze erbij.

Haar 'gouden jurk' is gemaakt door de Zeeuwse mode-ontwerper David Laport. Van hem droeg ze vorig jaar ook al een gouden jurk, inclusief bijpassend mondkapje, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Presentatoren Eurovisiesongfestival
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalpresentatoren genieten opnieuw van show

Chantal, Jan en Edsilia laten aan het begin van de finale van het Eurovisiesongfestival zingend van zich horen. Tijdens de traditionele vlaggenparade, waarin elk land zich voorstelt, zingt het trio een stukje van 'Venus' van Shocking Blue.

De remix is gemaakt door de pas 16-jarige Pieter Gabriel. Hij stopte het nummer 'Venus', dat in 1970 een wereldwijde hit was, in een modern jasje. Dat deed hij samen met musical director Eric van Tijn.

Vorig jaar, tijdens de alternatieve songfestivaluitzending Europe Shine A Light, zongen Chantal, Jan en Edsilia ook. Toen zongen ze met songfestivallegende Johnny Logan mee. De zanger, die als enige artiest ooit het songfestival twee keer won, zong zijn winnende nummer 'What’s Another Year' uit 1980. Naast de presentatoren zongen ook songfestivalfans van over de hele wereld mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eurovisiesongfestival is geen afgesloten bubbel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!