Nederlandse artiesten mochten zich laten zien tijdens het uitbrengen van de stemmen. Beeld © ANP

BN'ers onder de indruk van pauze-act songfestivalfinale

22 mei 2021 23:37

BN'ers hebben zaterdagavond enthousiast gereageerd op de pauze-act van Afrojack (33), Glennis Grace (42) en Wulf (34) tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Op sociale media prijzen ze de techniek, waardoor de show in Rotterdam Ahoy met 'augmented reality' deels leek plaats te vinden vanaf de Erasmusbrug.

"Deze show (en waren die andere twee) nu écht zo goed en strak, of vind ik dat alleen omdat mijn Nederlandse hart overloopt van trots?"

'Die overgang van 'film' naar 'live' was echt geweldig. De brug ineens in de studio. Wat gaaf', schrijft Luuk Ikink. 'Fraai stukje tv', vindt Jan de Hoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Poll: op welke plek eindigt Jeangu Macrooy?

Actrice Caroline De Bruijn vindt het optreden beter dan die van de deelnemers. 'Kunnen we ajb die geweldige #pauzeacts herhalen ipv de inzendingen', twittert ze. 'Onze Glennis is toch wel heel erg goed, hè', zegt ook Jon van Eerd.

Zijn Glennis en Afrojack klaar voor de grote finale?

02:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro vindt songfestivalpunten uitdelen 'bijzonder'

Over de algehele productie zijn BN'ers ook te spreken. 'Visitekaartje voor de Nlse entertainment en TV industrie', schrijft Humberto Tan. Patricia Paay is het met hem eens. 'Dit kikkerlandje zet toch even een show neer met internationale allure. Ik vind Nikkie de Jager echt de ontdekking van dit seizoen, wat een vakvrouw en complimenten voor haar Engels.'

Domien Verschuuren vraagt zich wel af of dat komt omdat het evenement in Nederland is. 'Hey, maar. Is deze show (en waren die andere twee) nu écht zo goed en strak, of vind ik dat alleen omdat mijn Nederlandse hart overloopt van trots? Het is snel, geestig (maar niet ongemakkelijk!), technisch waanzinnig en heeft lokale optredens van wereldformaat.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó zien de presentatoren eruit tijdens finale songfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!