Nikkie de Jager Beeld © ANP

Nachtmerrie Nikkie de Jager werkelijkheid tijdens ESF-liveshow: 'Gelukkig nam niemand foto's'

02 juni 2021 15:47

Nikkie de Jager (27) heeft op haar YouTube-kanaal een opvallende bekentenis gedaan. De presentatrice van het Eurovisiesongfestival bekent in haar nieuwste video dat ze voor de grote live-finale op zaterdag 22 mei bijna haar jurk kapotscheurde.

"Gelukkig nam niemand er foto's van!"

Bij de opening van de liveshow zongen de andere presentatoren Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit een versie van het nummer Venus. Nikkie, die naar eigen zeggen niet kan zingen, was verantwoordelijk voor het gesproken deel van de opening waarna ze naar de andere kant van de zaal moest rennen voor de grote onthulling van het presentatieteam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

183 miljoen kijkers voor finale Eurovisiesongfestival

"Nadat ik mijn deel deed, moest ik de trap afrennen en helemaal om het hoofdpodium heen naar achteren toe rennen", vertelt de Nikkie. "Dan weer een paar trappen op en uitademen zodat ik op tijd was voor de grote onthulling van het moment waarop de presentatoren naar buiten kwamen. Ik had veertig seconden om dat te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier kun je de songfestivaloutfits ook in het echt bewonderen

's Middags ging het tijdens de familieshow echter mis. "Iemand stapte op die roze jurk", zegt de presentatrice. "Terwijl ik aan het rennen was om op tijd op m'n plekje aan te komen, hoorde ik SCHEUR! en ik dacht dat de hele jurk kapotgescheurd was." Gelukkig viel het mee, zegt ze. "Alleen de halve rug kwam los, maar ik deed dus wel een hele show met een halve jurk. Gelukkig nam niemand er foto's van!"

Chantal Janzen stond naast haar op het podium en liet onlangs aan RTL Boulevard weten dat ze een dikke week nodig had om bij te komen van het festival. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

10.000 euro voor gouden tip die leidt naar overvallers Nikkie de Jager

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!