Beeld © RTL Boulevard

Alexandra Alphenaar wil wel vervolg op lesbische verhaallijn met Victoria Koblenko

31 augustus 2017 14:45

Speciaal vanwege de lancering van het allereerste seizoen van GTST op Videoland blikt RTL Boulevard de komende tijd terug met oudgedienden op de soaptijden van weleer. Deze week: Alexandra Alphenaar!

In 2008 wordt voor het eerst in de geschiedenis van GTST een heel nieuw gezin geïntroduceerd. Alexandra Alphenaar kruipt in de huid van dochter Ronja, die heel wat wat te verduren krijgt tijdens haar verblijf in Meerdijk. Na een mislukte moordaanslag in het mortuarium en een kortstondige lesbische affaire besluit Ronja haar turbulente leven in Meerdijk vaarwel te zeggen en de rust op te zoeken bij oma Sair in Amerika.  

Victoria Koblenko

In de jaren die volgen staat Alexandra in verschillende theaterproducties. Zo is Alexandra te bewonderen in Body Language, Dr. Dolittle en Baantjer in het theater. Haar favoriete rol is echter de rol van mama, die Alexandra sinds deze zomer mag vertolken als de trotse moeder van baby Daniel. Toch zou Alexandra het stiekem ook wel leuk vinden om weer even in de huid van Ronja te kruipen. Maar wel op één voorwaarde: dat de lesbische verhaallijn met Victoria Koblenko mag worden voortgezet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!